Velkommen til
Åben Cafékirke

Dit liv kan forandre sig på én aften.

Til Åben Cafékirke kan du i en afslappet atmosfære høre mere om, hvad det vil sige at tro på Jesus, og hvad kirke egentlig er. Du vil også høre personlige beretninger om, hvad troen betyder for andre, og hvordan Jesus har ændret deres liv. Det hele foregår ved borde og over en kop kaffe, og der er altid god tid til spørgsmål og samtaler. 

Der vil også altid være mulighed for at blive bedt for, hvis du er syg eller har andre behov, som du behøver hjælp til. Vi tror på, at intet er umuligt for Gud.

Hans Berntsen beder for syge

Gennem de seneste 30 år har Hans Berntsen holdt hundredvis af gudstjenester, møder og foredrag i hele landet. Han er tilknyttet Åben Cafékirke og deltager ofte med tale og bøn for syge.

Hans har en særlig evne til at fortælle om Jesus på letforståelig vis, og han sætter altid fokus på Guds kraft til at helbrede os. Listen over mennesker, som har oplevet et mirakel ved forbøn, er meget lang!

Kom og vær med

Åben Cafékirke finder sted seks gange om året, oftest på hverdagsaftener og ude af huset på forskellige steder i byen. Hold øje med kirkens Facebook-side eller den ugentlige infomail (tilmeld dig her) for løbende information om Åben Cafékirke.