Aalborg Citykirke har flyttet alt fællesskab online for at undgå smitterisiko

Alle arrangementer i A2 Aalborg er derfor aflyst frem til den 29. marts.

Vores grupper og generationsafdelinger vil mødes online og gudstjenesten søndag vil blive streamet live på Facebook og på vores YouTube-kanal hver søndag kl. 10.30.

Vi ønsker at efterleve myndighedernes anbefalinger, så vi begrænser Coronasmitten mest muligt og tager hensyn til de svage og mest udsatte risikogrupper i samfundet.

Læs mere på coronasmitte.dk

Sang & musik

Du vil opleve, at vi synger meget på gudstjenesten. Disse fællessange kalder vi for lovsang – det er kristen poesi og lyrik tilsat moderne musik. Sang og musik er en stor del af kirken og er en fantastisk måde at udtrykke os på sammen. Vi synger både på dansk og engelsk.

Musikudgivelser

Aalborg Citykirke emmer af kreativitet og musik, og vi er begavet med mange dygtige sangere, musikere og komponister, der skriver sange, som vi synger på vores gudstjenester. Sangene har en helt særlig betydning for os, og vi arbejder hele tiden på at indspille og udgive ny musik. 

Musikudgivelserne kan købes på kirkens egen side, på iTunes og i kirkens forhal. Du kan også lytte gratis til mange af sangene på YouTube

Groovy Gospel

I gospelkoret Groovy Gospel har du chancen for at synge glad, livsbekræftende og medrivende gospel i Aalborg! Koret er for alle – der kræves ingen andre kundskaber end lysten til at synge. Groovy Gospel ledes af Heidi Bisgaard Jondahl, som er konservatorieuddannet og har stor erfaring i korledelse. Koret har løbende koncerter rundt om i byen. Læs mere om Groovy Gospel

Music Academy

Går du med en musiker eller sanger i maven? I kirken kan du prøve kræfter med talentet og gå til både sang, klaver, guitar, bas og trommer gennem Aalborg Citykirkes Music Academy. Teamet af undervisere er alle konservatorieuddannede, og undervisningen foregår på ugebasis i kirkens lokaler. 

Music Academy er en del af Den Kreative Skole. Læs mere i folderen, som du finder i kirkens Infobar.