Attention

Vi giver den gas hver tirsdag kl. 19, og det er for alle teenagere mellem 12 og 15 år!

Klub og kirke for teenagere

Når du første er begyndt at komme i Attention, er ordene CLUB, OUT, IN og SURPRISE blevet de magiske kodeord for, hvad tirsdag aften byder på. Det er nemlig her, at os, der går i 6.-9. klasse eller er mellem 12 og 15 år, mødes til action-fyldte aftener og afslappet hygge i godt selskab. 

I Attention er Gud altid i centrum, og vi bruger god tid på bøn, sang og Bibelen, for vi ved nemlig, at livet indeholder meget mere end fodbold og amerikanske tv-serier. Derfor tager vi Jesus med i alt, hvad vi laver, om så det er, når vi brænder dæk af på gocart-banen eller fordyber os i et relevant emne fra Bibelen. 

Hold øje med vores Facebook-side – vi ses på tirsdag!

BASIC: Bibelundervisning for teens

BASIC er Aalborg Citykirkes helt særlige undervisningsforløb for alle 7. klasses elever, hvor Jesus, tro og hygge er de bærende elementer. Det er et fedt alternativ for dig, som ikke skal konfirmeres i folkekirken.

Et år i BASIC vil forandre dit liv. Bibelen bliver levende; din tro bliver stærkere, og du får et tættere forhold til Jesus. Sammen finder vi svar på fx “Hvorfor kom Jesus?”, “Hvordan kan jeg vide, at jeg er en kristen?” “Hvem er Helligånden?” Målet er, at vi sammen lærer mere om dét at tro på Jesus og at leve personligt sammen med ham. 

BASIC er et trygt og tillidsfuldt sted, hvor du kan få et åndeligt fællesskab sammen med andre på din egen alder. 

Forløbet strækker sig fra september til maj, hvor kirken holder ungdomsvelsignelse for os. 

Vil du høre mere eller tilmelde dig? Så skriv en mail til info@aalborgcitykirke.dk.