Kirke for alle

Vi samles hver søndag til den store gudstjeneste kl. 10.30, og i løbet af ugen foregår der også mange andre ting, som er mere skræddersyede til vores forskellige aldersgrupper og steder i livet.

Gudstjeneste

Der er gudstjeneste hver søndag kl. 10.30 i Aalborg Citykirke. Her samles vi i alle aldre, og det er ugens højdepunkt for kirken. Kom og vær med!

Børnekirke

Søndag formiddag er børnekirken fyldt op med masser af børn og engagerede voksne, som hygger sig, hører om Jesus og har det sjovt sammen.

Teenagere

Vi giver den gas i Attention hver tirsdag kl. 19, og det er for alle teenagere mellem 12 og 15 år!

UNGKIRKE

UNGKIRKE er vores afdeling for unge i alderen 16-25+. Uanset, hvor du er på din trosrejse, er du velkommen!

Voksne

Vi nyder fællesskabet med hinanden og mødes i løbet af ugen til forskellige arrangementer, målrettet vores aldersgruppe.

Classic

Classic er for modne og seniorer på 60+, som mødes til Guds ord, nærvær og kaffehygge.

CORE

CORE er en inspirations- og visionsaften for alle, der ser Aalborg Citykirke som deres åndelige hjem.

Åben Cafékirke

Her kan du i en afslappet atmosfære høre mere om, hvad det vil sige at tro på Jesus, og hvad kirke egentlig er. Dit liv kan forandre sig på én aften.

Internationale

Alle internationale er velkomne, og vi håber, at I vil føle, at kirken bliver jeres "home away from home".