Samvær og hygge i Classic

Aalborg Citykirke er en kirke for alle generationer, ikke mindst for os modne og seniorer på 60+, som er samlet i afdelingen Classic. Her mødes vi til mange forskellige arrangementer, hvor der både er Guds ord, nærvær, hygge og latter - og der er altid kaffe på kanden og god tid til socialt samvær.

Frokostmøder

Classic Frokostmøder er en særlig gudstjeneste, tilrettelagt specifikt efter den modne og ældre generations præferencer og stil. Her er der lovsang, troshistorier, forkyndelse med et evangelisk budskab og mulighed for personlig forbøn. Bagefter mødes vi i kirkens café, spiser frokost og har socialt fællesskab. 

Frokostmøderne er åbne for alle seniorer i Aalborg og omegn, som er interesserede i et kristent fællesskab med andre i samme aldersgruppe. De afholdes hver anden torsdag i måneden i Aalborg Citykirkes lokaler, og der er fri entré. Den efterfølgende frokost i kirkens café kan købes for et lille beløb. 

 

Aftenarrangementer

Hver anden måned slår vi dørene op for et Classic Aftenarrangement, hvor programmet dækker bredt fra foredrag, sang- og musikarrangementer til udflugter og julefrokoster. 

Hold øje med Classics Facebook-gruppe eller den ugentlige infomail (tilmeld dig her) for løbende information om disse arrangementer. 

 

Grupper

Vi er efterhånden blevet en stor flok på 60+, og derfor anbefaler vi, at du også bliver en del af et mindre fællesskab – en gruppe – hvor vi kommer lidt tættere på hinanden. 

En gruppe består af 5-12 personer, som mødes hver anden uge hjemme hos hinanden. Når vi mødes fast, vil der over tid dannes et helt naturligt åbent og nært fællesskab. 

En typisk gruppeaften består af hygge, bøn og fokus på Guds ord, mens vi taler sammen om troen og vores liv med Jesus. 

Hver gruppe har en gruppeleder og en gruppelederaspirant, og da grupperne er åbne og voksende fællesskaber, plantes der ofte nye grupper ud fra gruppen. 

Vi har mange forskellige grupper, og der er helt sikkert også én, som passer til dig. Skriv til info@aalborgcitykirke.dk eller aflever et udfyldt responskort til gudstjenesten på søndag, og så kontakter vi dig. 

 

Åben Cafékirke

Til Åben Cafékirke kan du i en afslappet atmosfære høre mere om, hvad det vil sige at tro på Jesus, og hvad kirke egentlig er. Du vil også høre personlige beretninger om, hvad troen betyder for andre, og hvordan Jesus har ændret deres liv. Læs mere.