Hvem er Jesus?

De allerfleste af os søger efter en eller anden mening med livet. Det kan komme til udtryk på mange måder, både religiøse og ikke-religiøse. 

De allerfleste af os vil også gerne få vores liv til at fungere lidt bedre. Livet er ikke altid en succesoplevelse, og ugeblade og selvhjælpsbøger lever højt på vores behov for løsninger på alt fra arbejde til familieliv.

Der er mange om buddet, men vi mener, det bedste bud er Jesus.

Når Jesus bliver en del af vores liv, forandres livet til det bedre. Men endnu vigtigere, når Jesus bliver en del af vores liv, oplever vi en ny mening med livet. En ny start. Vi tror, det hænger sammen med, at Jesus ikke var et helt almindeligt menneske, og at historien om Jesu død på korset ikke bare er historien om et tilfældigt justitsmord.

Vi tror faktisk, at Jesus var Guds søn, og at hans død åbnede døren for, at vi hver især kan få en ny start. Blive tilgivet eller frelst, som vi kalder det.

Det har vi set igen og igen. Og det har vi selv oplevet. Vi inviterer dig til at opleve det samme!

Bed til Jesus

Jesus kan forandre dit liv for altid, hvis bare du giver ham lov. Åbn dit hjerte og dine tanker, bed til Jesus om det, der fylder i dit liv, bed ham om at komme ind i dit hjerte, og så vil han svare dig. 

Mød andre kristne

Skulle du have lyst til at opleve mere af Jesus i fællesskab med andre, så er du altid velkommen i Aalborg Citykirke. Her deler vi troen og livet med hinanden, og lige meget om du allerede tror, eller om du bare er nysgerrig på troen, så er du altid velkommen til at kigge forbi. 

Læs om vores Alphakursus; en introduktion til den kristne tro.