Hvem er Jesus?

De allerfleste af os søger efter en eller anden mening med livet. Det kan komme til udtryk på mange måder, både religiøse og ikke-religiøse.

De allerfleste af os vil også gerne få vores liv til at fungere lidt bedre. Livet er ikke altid en succesoplevelse, og ugeblade og selvhjælpsbøger lever højt på vores behov for løsninger på alt fra arbejde til familieliv.

Der er mange om buddet, men vi mener, det bedste bud er Jesus.

Når Jesus bliver en del af vores liv, forandres livet til det bedre. Men endnu vigtigere, når Jesus bliver en del af vores liv, oplever vi en ny mening med livet. En ny start. Vi tror, det hænger sammen med, at Jesus ikke var et helt almindeligt menneske, og at historien om Jesu død på korset ikke bare er historien om et tilfældigt justitsmord.

Vi tror faktisk, at Jesus var Guds søn, og at hans død åbnede døren for, at vi hver især kan få en ny start. Blive tilgivet eller frelst, som vi kalder det.

Det har vi set igen og igen. Og det har vi selv oplevet. Vi inviterer dig til at opleve det samme!

Bed til Jesus

Jesus kan forandre dit liv for altid, hvis bare du giver ham lov. Åbn dit hjerte og dine tanker, bed til Jesus om det, der fylder i dit liv, bed ham om at komme ind i dit hjerte, og så vil han svare dig.

Mød andre kristne

Skulle du have lyst til at opleve mere af Jesus i fællesskab med andre, så er du altid velkommen i Aalborg Citykirke. Her deler vi troen og livet med hinanden, og lige meget om du allerede tror, eller om du bare er nysgerrig på troen, så er du altid velkommen til at kigge forbi.

Livets store spørgsmål

Er der mere i livet, end jeg tror? Hvor døde Jesus? Helbreder Gud i dag? Hvad sker der, når vi dør? Disse spørgsmål og mange flere finder vi sammen svar på til Alphakursus.

Hvis du går og tænker på, hvordan den kristne tro egentlig hænger sammen, så er du ikke alene. Mange går med samme tanker, og på Alphakursus er der rig mulighed for at diskutere dine spørgsmål sammen med andre nysgerrige.

Alpha er for alle

Alphakursus er et grundkursus i den kristne tro, hvor du kan komme, som du er, og dele dine tanker om livet med andre i en afslappet atmosfære. Kurset er åbent for alle, der gerne vil være med, uanset hvor lidt eller meget man ved om den kristne tro på forhånd – men det er særligt for dig, som ikke plejer at gå i kirke, eller som ikke synes, du ved ret meget om Jesus og troen. På Alphakursus er der plads til alle spørgsmål, og alle holdninger er velkomne.

Mad + oplæg + samtale

Først spiser vi sammen, hvorefter vi hører en kort undervisning om et kristent tema, og til sidst går vi ud i mindre grupper, hvor der er mulighed for at tale mere om aftenens emne, og hvad vi synes om det. Her kan du også få svar på de spørgsmål, som måske er dukket op i løbet af aftenen.

En aften varer ca. 2½ time, og kurset strækker sig over 10 uger + en ekstra lørdag midtvejs i forløbet. Det er gratis at deltage, men vi deles om de fælles udgifter til aftensmaden.

Livets store spørgsmål er værd at udforske sammen med andre, og Alphakursus er en helt særlig mulighed for at lære meget mere om Jesus, troen og kirken. Tilmeld dig eller få nærmere info – skriv til info@aalborgcitykirke.dk.