Alphakursus

Hvad er Alpha?

Er der mere i livet, end jeg går og tror? Hvorfor døde og opstod Jesus? Kan jeg opleve Gud i dag? Hvis du også går og tænker over livets store spørgsmål, og hvordan den kristne tro hænger sammen, så er du ikke alene, og Alpha-kursus ville helt sikkert være noget for dig!

Alphakursus er et grundkursus i den kristne tro, hvor du kan komme, som du er, og dele dine tanker om livet med andre i en afslappet atmosfære. Kurset er åbent for alle, der gerne vil være med, uanset hvor lidt eller meget man ved om den kristne tro på forhånd – men det er særligt for dig, som ikke plejer at gå i kirke, eller knapt har sat dine ben i en kirke!

Mad + oplæg + samtale

Konceptet er enkelt men godt: først spiser vi et godt måltid mad sammen, hvorefter der vil være et 30 minutters oplæg om et centralt og interessant emne. Bagefter tager vi en kop kaffe i hånden, og går ud i grupper sammen med et par gruppeledere, og snakker om oplægget mm.! Forløbet strækker sig over 9 torsdage og en lørdag.

Alt, inklusiv mad, er gratis — vi håber virkelig at se dig!

Livets store spørgsmål er i dén grad værd at udforske sammen med andre, og Alpha er en helt særlig mulighed for at lære meget mere om Jesus, troen og kirken!

Opstarten for et nyt Alpha bliver i foråret, men vi afventer den præcise dato af hensyn til corona-situationen!