Hjerte for byen (Mercy)

Kan det virkelig passe, at der i dagens Danmark stadig er folk, som har brug for ekstra hjælp og støtte både økonomisk og socialt? Svaret er ganske enkelt: JA!

Lige som den allerførste kirke altid arbejdede for både at sprede budskabet om Jesus og at hjælpe forskellige behov i byen, så tror vi også, at vi som kirke spiller en vigtig social rolle i samfundet. Vi ønsker oprigtigt og uden forbehold at hjælpe trængende mennesker, som har brug for en håndsrækning. 

Julehjælp

Hvert år får hundredvis af nordjyske familier hjælp til at holde en god juleaften med alt, hvad det indebærer, når vi i samarbejde med foreningen Charity uddeler julekurve.

Uddelingen er et af årets højdepunkter i Aalborg Citykirke, fordi det er en stor glæde at se, hvordan disse julekurve er med til at fjerne nogle af de økonomiske bekymringer hos familierne og give dem ro i sindet op til juleaften. Læs mere på julekurv.nu

Skoletasker

De fleste børn glæder sig rigtig meget til at starte i skole. Man skal møde en masse nye børn og have en rigtig skoletaske på ryggen. Desværre er det ikke alle forældre, som har råd til at købe en ny skoletaske til deres forventningsfulde barn. 

Disse familier har i stedet for mulighed for at søge om at få en lækker, helt ny skoletaske doneret. Vi uddeler taskerne hvert år op til skolestart i samarbejde med foreningen Charity. Læs mere på skolestart.nu.

Foodbank 

(OBS: Ingen foodbank pt.)

Hver uge er der mulighed for at modtage gratis overskudsmad fra supermarkeder for alle, som er har brug for det. Det eneste, du skal gøre, er at troppe op med din egen pose. 

Maduddelingen sker i samarbejde med flere af de andre kirker i byen. Sammen med supermarkederne hjælper vi familier i deres daglige husholdningsøkonomi og minimerer madspild. 

Hold øje med kirkens Facebook-side for nærmere info hver uge. 

Fastelavn

Hvert år i februar slår børnekirken dørene op for et brag af en fastelavnsfest, og alle børn er inviteret! Her slår vi katten af tønden, spiser fastelavnsboller, får fastelavnsris med slik på og hygger os sammen. Det koster ikke noget, og man må gerne tage en ven med. 

Idéen til fastelavnsfesten opstod i forbindelse med uddeling af julehjælp, hvor vi gerne ville gerne gøre noget ekstra for børnene, og det blev starten på denne store fastelavnsfest i februar måned.

Sommercamp 

Hvert år i juli samles vi med en masse andre kristne fra hele landet til en stor sommercamp i Mariager. Her camperer vi i en uge, hvor hygge, aktiviteter og oplevelser med Jesus er i fokus. 

Sommercamp’en har et fantastisk program for både børn og voksne, og vi elsker at invitere gæster, som aldrig har været med før. Eksempelvis er mange af de familier, som modtog julehjælp i december, hvert år også med til en uges skøn sommerferie i Mariager uden beregning.

Læs mere, og se en masse billeder og videoer fra sidste års sommercamp