Sådan støtter du økonomisk

Det koster ikke en krone at være en del af menigheden. Alligevel har mange af os valgt at følge det bibelske princip om at give til menigheden og dele med hinanden. Aalborg Citykirke er uafhængig af staten, og derfor er vores økonomi funderet på frivillige bidrag.
Men der er absolut ingen tvang.

Når du kommer fast i et fællesskab, opstår der ofte helt naturligt en lyst til at bidrage både med din tid og dine penge. Hvis du har lyst til at give, kan du gøre det på flere forskellige måder. Husk, at økonomiske gaver til Aalborg Citykirke kan trækkes fra i skat.

 

MobilePay

Du kan give via MobilePay på 30 25 32 52. Skal pengene øremærkes et bestemt formål, fx den daglige drift eller mission, så husk at skrive det på overførslen. 

 

Bankoverførsel

Du kan også overføre via netbank på reg.- og kontonr.: 8117 4675368 i Nykredit Bank. 

Ønsker du skattemæssig fradrag for din gave, så husk at skrive dit CPR.nr. på indbetalingen.

 

Fast aftale

De fleste vælger at give til kirken via en ”fast aftale”, som enten kan være en tilkendegivelse om et fast beløb hver måned (§8a-gaver) eller en kontrakt på en vis procentdel af ens A-indkomst. Det kalder vi for en ”tiendekontrakt” eller ”forpligtelseserklæring”. Begge aftaler giver forskellige skattemæssige fordele, som kirkens kasserere for tiende og faste bidrag gerne vil fortælle mere om. 

Kontakt Pierre Nielsen på pierre.nielsen@mail.dk, eller spørg efter ham efter en gudstjeneste.