Sådan støtter du økonomisk

Det koster ikke en krone at være en del af Aalborg Citykirke. Alligevel er der mange, som støtter kirken økonomisk. For når man er en del af et fællesskab, opstår der ofte en helt naturlig lyst til at bidrage med både tid og penge. Hvis du har lyst til at støtte kirken økonomisk, kan du gøre det på flere forskellige måder – og pengene kan trækkes fra i skat.

To måder at få skattefradrag på

Der er to måder hvorpå du kan få skattefradrag på, når du giver penge til Aalborg Citykirke.

I den første ordning under §8a, kan du som giver få fradrag for donationen op til 18.300 kr. (2024) årligt. Det vigtigt, at du oplyser dit CPR-nummer eller dit givernummer, når du overfører pengene til kirken (MobilePay eller bankoverførsel). Du kan få et givernummer ved at kontakte én af kirkens tiendekasserere. Maksimumbeløbet ændres fra år til år og fastlægges af SKAT.

Den anden ordning, som mange vælger, er at give til kirken via en ”fast aftale”, som er en kontrakt på en vis procentdel af ens A-indkomst eller et fast beløb. Det kalder vi for en ”tiendekontrakt” eller ”forpligtelseserklæring” (ligningslovens §12). På samme vis som ved §8a-gaver, er det vigtigt, at du oplyser dit CPR-nummer eller dit givernummer, når du overfører pengene til kirken (MobilePay eller bankoverførsel). Du kan indgå sådan en forpligtelseserklæring ved at kontakte én af kirkens tiendekasserere.

Kontakt en af vores tiendekasserere, eller spørg dem efter en gudstjeneste.

Udfyld formularen herunder for at blive kontaktet

  MobilePay

  Du kan give via MobilePay på 62 44 27. Skal pengene øremærkes et bestemt formål, fx den daglige drift eller socialt arbejde, så husk at skrive det på overførslen. Og husk at påføre dit CPR-nummer eller givernummer, hvis du ønsker skattefradrag for din gave.

  Bankoverførsel

  Du kan også overføre via netbank på reg.- og kontonr.: 8117 4675368 i Nykredit Bank.
  Ønsker du skattemæssig fradrag for din gave, så husk at skrive dit CPR-nummer eller givernummer på indbetalingen.

  Har du yderligere spørgsmål, så kan du altid henvende dig til en af følgende tiendekasserer:

  Claus Hermansen, clh@aalborgcitykirke.dk
  Teidt Due, td@aalborgcitykirke.dk