Støvring Citykirke

Vi ønsker, at flere og flere får mulighed for at høre det enestående budskab om Jesus og samtidig koble sig på et sundt kristent fællesskab. Derfor er vi meget begejstrede for, at der er opstået en ny kirke i Støvring, 15 km syd for Aalborg, som netop er en afdeling af Aalborg Citykirke.

Vi tror på, at det er godt at engagere sig og skabe netværk lige, hvor man er, og derfor er vi så glade for at kunne skabe et kirkefællesskab lige netop her i skønne Støvring, midt i al dens vækst og opblomstring! Med lokation centralt i Støvring (City Centret 6) ønsker vi både at række ud til byen gennem socialt arbejde, relationsdannelse og at se mennesker erfare Guds virkelighed og kærlighed.

Blev medlem af Facebook-siden Støvring Citykirke for at få mere information om, hvad der sker og hvornår – det gælder både samlinger, der minder om gudstjeneste, sociale samlinger og ikke mindst julehjælpsuddeling til trængte, som bliver den første begivenhed for byen.

Har du spørgsmål, behov, mulighed for at hjælpe eller bare lyst til kontakt, så tøv ikke med at skrive til ska@aalborgcitykirke.dk